top of page

KÄÄPÄ Biotech on Vuoden 2022 luonnontuotetoimija

Vuoden 2022 luonnontuotetoimija -tunnustuspalkinto myönnettiin KÄÄPÄ Biotech Oy:lle 9.11.2022 valtakunnallisilla Luonnontuotepäivillä Mikkelissä.

KÄÄPÄ Biotech "tutkii, innovoi ja kehittää ratkaisuja sienien käyttöön luoden uusia mahdollisuuksia maaseudun yritystoiminnalle. KÄÄPÄ Biotech Oy:n toimintamalli, joka korostaa vastuullista metsänhoitoa ja luotettavaa, jäljitettävää raaka-aineen tuotantoa, toimii tulevaisuuden markkinoiden edellyttämällä tavalla," kuvailee Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry tunnustuspalkinnon perusteluja.

"KÄÄPÄ Biotech on toimialallaan edelläkävijä - niin sienitieteellisten innovaatioiden kaupallistajana kuin tuoteinnovaatioidenkin kehittämisessä. Ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on kaiken toimintamme ytimessä. Tuotekehityksemme taustalla on uusin tieteellinen tutkimustieto ja toimialan johtavat tuotantomenetelmät. Yrityksemme on vahvassa kasvuvaiheessa ja yhteistyöverkostomme laajenee kansainvälisesti koko ajan. Voimme olla ylpeitä laadukkaista suomalaisista raaka-aineistamme ja suomalaisesta osaamisesta, jotka ovat menestyksemme ja kasvavan vientikysynnän taustalla", kertoo KÄÄPÄ Biotechin kaupallinen johtaja Otso Mursula.52 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page