top of page

Haluamme edistää ihmisten terveyttä yhteistyön avulla – Marja Koivisto toimitusjohtajaksi

Suomalaisia terveystuotetukkuja edustava Terveystuotetukut ry valitsi vuosikokouksessaan Marja Koiviston uudeksi toimitusjohtajaksi. Koivisto aloitti tehtävässään 1.6. alkaen. Jarmo Hörkkö jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana ja hallitukseen nousi uutena jäsenenä Mia Nygård-Peltola. Terveystuotetukut ry:n vuosikokous pidettiin 1.6. Helsingissä.

Terveystuotetukut ry:n hallitus, kuvasta puuttuu Aki Karihtala.


Yrittäjänä toimivalla Marja Koivistolla on pitkä kokemus terveystuotekaupan parista sekä hyvinvointiin liittyvistä valmennus- ja koulutustehtävistä. Koivisto oli Life luontaistuotekauppias vuosina 2003–2018.


”Olen iloinen ja otettu, että Terveystuotetukut ry kutsui minut toimitusjohtajaksi. Ala on ennestään tuttu kauppiaan ja valikoimatyöryhmäjäsenen roolissa vuosien ajalta. Uudessa tehtävässäni Terveystuotetukut ry:n toimitusjohtajana tulen panostamaan kansainväliseen ja kotimaiseen yhteistyöhön alan toimijoiden ja sidosryhmien kesken. Tavoitteena on hyvinvoinnin ja terveyden lisääntyminen sekä tietous siitä miten jokainen voi vaikuttaa terveyden tukemiseen itse. Sairaudenhoitoon varatut määrärahat eivät tulevaisuudessa yksistään riitä kansanterveyden ylläpitämiseen. Siksi terveyttä on tärkeä tukea sairauksia ehkäisevästi ja asianmukaista tietoutta lisätä”, Koivisto toteaa.


Terveystuotetukut ry:n puheenjohtajana vuodesta 2020 toiminut Jarmo Hörkkö toivottaa uuden toimitusjohtajan tervetulleeksi tekemään töitä terveystuotealan yritysten eteen.


”Todella hienoa saada Marja tiimiimme. Toiminnan kehittämisessä haluamme keskittyä erityisesti jäsenhankintaan ja kehittämään yhteistyötä Pohjoismaiden sisaryhdistysten kanssa. Marja sopii näihin tehtäviin erittäin hyvin.”


Yhdistyksen toimitusjohtajana vuodesta 2020 lähtien toiminut Ulla Cederberg jättää tehtävän pystyäkseen keskittymään oman terveystuoteyrityksen pyörittämiseen.


”Ulla Cederberg on tehnyt todella hyvää työtä yhdistyksessä ja vienyt toimintaamme vahvasti eteenpäin. Ulla on edustanut hienosti terveystoimialaa eri työryhmissä ja yhteistyöverkostoissa”, kiittelee puheenjohtaja Hörkkö aikaisempaa toimitusjohtajaa.


Terveystuotetukut ry pitää yhteistyön kehittämistä ja kansainvälisiä verkostojen rakentamista tärkeänä tulevaisuuden tehtävänä yhdistykselle. Puheenjohtaja Hörkkö nostaa esille terveysalojen yhteistyön merkityksen.


”Erityisesti Erikoiskaupan liiton sisällä käynnistetty terveysalojen yhteistyö on meille erittäin tärkeää. Ihmisten auttaminen ja terveyden ja toimintakyvyn parantaminen yhteistyössä muiden terveysalojen toimijoiden kanssa on erittäin inspiroivaa. Odotan yhteistyöltä paljon.”


Terveystuotetukkujen tavoitteena lähivuosille on laajentaa jäsenpohjaa etsimällä uusia startup-yrityksiä, joita yhdistys haluaa auttaa toiminnan kehittämisessä ja verkostoitumisessa.

Kesäkuussa pidetyssä vuosikokouksessa valittiin yhdistyksen uusi hallitus seuraavalle vuodelle.


Terveystuotetukut ry:n hallituksen jäsenet 2023-2024

Puheenjohtaja Jarmo Hörkkö, Almado Oy Varapuheenjohtaja Tiina Isoniemelä


Jäsenet

Mika Cederberg, Adesso Nutraceuticals Oy Katja Saarikoski, Pharma Nord Oy Otso Mursula, Kääpä Biotech Oy Aki Karihtala, Nordic Genex Oy Mia Nygård-Peltola, Ravintorengas OyComments


bottom of page