top of page

Ravintolisatiedotus.fi – terveystuotealan virallinen tiedotussivusto

Ravintolisatiedotus.fi -sivusto välittää oikeellista, tutkittua tietoa ravintolisistä ja niiden ainesosista sekä terveydestä kuluttajille, terveystuotealan toimijoille sekä alasta kiinnostuneille toimittajille.


Ravintolisatiedotus.fi on Terveystuotetukut ry:n ylläpitämä terveystuotealan virallinen tiedotussivusto. Sivusto tarjoaa asiantuntija-artikkeleita ja tutkittua tietoa ravintolisistä, niiden sisältämistä ainesosista sekä kannustaa oman terveyden edistämiseen ja terveellisempiin elämäntapoihin. Parhaimmillaan ravintolisät tukevat ravitsemusta ja ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tutkittua tietoa hyvinvoinnin tueksi

Ravintolisien ravitsemuksellisista sekä fysiologisista ominaisuuksista on tarjolla runsaasti tuoretta tietoa ja tutkimuksia. Ravintolisatiedotus.fi julkaisee tutkimuksiin perustuvaa tietoa helposti omaksuttavassa muodossa. Kaikki ravintolisatiedotus.fi -sivustolla julkaistu materiaali perustuu tutkimustietoon sekä yleisesti hyväksyttyyn informaatioon. Sivuston koostamisessa on käytetty lähteitä, joiden avulla tieto on tarkistettavissa.

Terveystuotetukut ry – alan edunvalvoja

Terveystuotetukut ry edistää laadukkaiden, luotettavien terveystuotteiden valmistusta sekä maahantuontia ja markkinointia, toimien jäsenten välisenä edunvalvojana ja yhdyssiteenä. Yhdistys perustettiin vuonna 1972. Yhdistyksen nimi on muutamia kertoja vaihtunut, mutta tavoitteet ovat samat: Terveystuotetukut ry:n tavoitteena on tehdä terveystuotealaa tunnetuksi ja lisätä alan arvostusta. Yhdistys myös valvoo ja edistää terveystuotealan eri liiketoimintojen yleisiä edellytyksiä ja yhteisiä etuja. Yhdistys toimii yhdyssiteenä jäsenten välillä ja palvelee jäseniään alan yhteiseksi parhaaksi. Terveystuotetukut ry toimii tiiviissä yhteistyössä muiden yhdistysten, liittojen, viranomaisten, yhteiskunnan päättäjien sekä tiedotusvälineiden kanssa terveystuotealan toimintaedellytysten edistämiseksi maassamme. Tutustu sivuihimme osoitteessa www.ravintolisatiedotus.fi ja seuraa meitä Facebookissa (Ravintolisätiedotus.fi) ja LinkedInissä (Terveystuotetukut ry). Jos haluat käyttää www.ravintolisätiedotus.fi -sivustolla olevaa aineistoa, sinun tulee kysyä lupa verkkosivuston sisällön ylläpitäjältä (info@terveystukut.fi) tai merkitä lähteeksi www.ravintolasätiedotus.fi Lisätietoja: Terveystuotetukut ry info@terveystuotetukut.fi www.terveystuotetukut.fi

31 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page