top of page

Vuoden terveystuote ja Vuoden hoitotuote valittu

Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto on valinnut vuodelle 2023 Vuoden terveystuotteeksi Vitatabs® Laktoferriini + C:n ja Vuoden hoitotuotteen ELADIET Regen&Dol® CBD-voiteen.


Vitatabs® Laktoferriini + C:n valmistaa suomalainen Hankintatukku Oy. Laktoferriini sitoo rautaa itseensä ja säätelee solunsisäistä rautatasapainoa. Se pitää huolta siitä, että rauta jakautuu kehossamme oikein eikä sitä jää esimerkiksi huonojen bakteerien purtavaksi. Laktoferriini on erinomainen valinta esimerkiksi silloin, kun rautalisät eivät meinaa tehota.


Vitatabs® Laktoferriini +C:n valintaperusteina nousi esiin muun muassa tuotteen takana oleva tutkimustieto ja onnistunut tuotekehitys sekä laaja positiivinen kuluttajapalaute, kerrotaan Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton tiedotteessa.


”Tutkimustiedosta, tuotekehityksestä, alan ammattilaisten koulutuksesta, markkinoinnista ja kuluttajien valinnoista on syntynyt ketju, joka on synnyttänyt vahvan pohjan menestyvälle terveystuotteelle”, kommentoi tiedotteessa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.


Vuoden 2023 hoitotuotteeksi Terveystuotekauppiaiden Liiton asiantuntijaraati valitsi Aboa Medican ELADIET Regen&Dol® CBD-voiteen. Tuote on kannabidiolipohjainen (CBD) kipuvoide ulkoiseen käyttöön. Voide on innovatiivinen ja nopeasti vaikuttava, vaikutus perustuu luonnollisiin aktiivisiin aineisiin ja kannabidioliin.


”Voittajatuote on saanut hyvän kuluttajapalautteen myötä kasvavan käyttäjäkuntansa. Terveyskaupasta tulleiden palautteiden mukaan voide on hyvin imeytyvä ja sen lämmittävä vaikutus lisää nopeasti mukavuuden tunnetta lihaksissa ja nivelissä”, kertoo Rönkkö tiedotteessa.


Terveystuotetukut onnittelevat voittajia!

Comments


bottom of page