top of page

Vuoden 2024 liikkujan tuote on WellAware-kookosvesijauhe

Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto on valinnut WellAware-kookosvesijauheet Vuoden 2024 liikkujan tuotteeksi. Kookosvesijauheesta valmistettu juoma on luonnollinen ja lisäaineeton valinta.Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton tiedotteen mukaan Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut Back on Track Oy:n WellAware-kookosvesijauheen Vuoden 2024 Liikkujan tuotteeksi.


Luonnollisuus, ravinnetiheys ja helppokäyttöisyys tekevät WellAware-kookosvesijauheesta uniikin urheilujuoman. Tuoreiden kookospähkinöiden vedestä sumukuivattamalla valmistettu kookosvesijauhe sekoittuu näppärästi veteen ja se sisältää samat ravintoaineet kuin tavallinen kookosvesi. Näppäräkäyttöinen, riittoisa, hyvin säilyvä ja helposti kuljetettava kookosvesijauhe on oivallinen lähde tärkeille elektrolyyteille, kuten kaliumille ja magnesiumille. Kookosvesijauhe sisältää myös C-vitamiinia ja rautaa. Makuja on kolme: naturel, mango-passion ja sitruuna-lime.


Valitsijaraadin perusteet valinnalle


Onnistunut tuotekehitys, laaja positiivinen kuluttajapalaute, terveellisen elämäntavan tukeminen, liikkumiseen innostaminen ja kookosvesijauheen ravinnetiheys tekivät vaikutukseen Suomen Terveystuotekauppiaiden liiton valitsijaraatiin ja terveyskaupan ammattilaisiin.


”WellAware-kookosvesijauheet tarjoavat optimaalista nesteytystä ja elektrolyyttitasapainon tukemista liikunnan aikana ja sen jälkeen. Luonnollisista ja puhtaista aineksista valmistetuissa kookosvesijauheissa on korkea elektrolyytti- ja vitamiinipitoisuus, minkä vuoksi ne ovat erinomainen vaihtoehto keinotekoisille urheilujuomille”, perustelee valintaa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.


Back on Track Oy toistamiseen voittajaksi samassa sarjassa


WellAware-kookosvesijauheet Suomen markkinoille tuonut Back on Track Oy voitti Vuoden liikkujan tuote -sarjan jo toisen kerran peräkkäin, kun viime vuonna voittajaksi valittiin Welltex®-sarjan suojat, tuet ja terapeuttinen teippi.

52 katselukertaa

Commenti


bottom of page