top of page

Food Supplements Europe - EU:N ravintolisäalan eettiset säännöt
Food Supplements Europe (FSE) on Euroopan ravintolisäalan ääni IADSA: ssa, kansainvälisessä ravitsemus-/ravintolisäliitossa. IADSA: n toimeenpanevan neuvoston jäsenenä, FSE edistää IADSA: n strategian kehittämistä ja tarjoaa asiantuntemustaan sääntelystä, politiikasta, tieteellisistä ja teknisistä kysymyksistä teollisuuden hyväksi maailmanlaajuisesti.


FSE edustaa osaltaan Euroopan alueen jäsenyhdistyksiään ja -yrityksiään. FSE on julkaissut alan eettiset säännöt, jotka tukevat kestävämpää ympäristöä terveellisemmän elämän kannalta. Terveystuotetukut on FSE:n jäsenjärjestö.


  1. FSE:n jäsenet ovat sitoutuneet markkinoimaan vain tuotteita, jotka ovat turvallisia ja korkealaatuisia, totuudenmukaisten ja ei-harhaanjohtavien merkintöjen ja mainonnan avulla.

  2. FSE ja sen jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan kaikkea alalle sovellettavaa lainsäädäntöä EU:ssa.

  3. FSE ja sen jäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan korkealaatuisia standardeja. FSE on laatinut hyvän tuotantotavan oppaan, jossa käsitellään ravintolisien valmistuksen erityispiirteitä, jotka perustuvat EU:n elintarvikelainsäädännön vaatimuksiin. Tämä ravintolisien hyvän valmistustavan opas on tärkeä viite FSE:n jäsenille ja Euroopan unionissa toimiville yrityksille.

  4. FSE:n jäsenet ovat sitoutuneet varmistamaan, että liiketoiminta toteutetaan oikeudenmukaisella ja eettisellä tavalla ja toimintamaan lainsäädännön mukaisesti.

  5. FSE ja sen jäsenet ovat sitoutuneet tekemään yhteistyötä kansallisten instituutioiden ja muiden toimijoiden kanssa Euroopan kansalaisten terveyden ja resilienssin parantamiseksi.

  6. FSE ja sen jäsenet ovat sitoutuneet sisällyttämään kestävyyskäytännöt toimintaansa.


40 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page