top of page

Ravintolisätiedotus-sivusto tarjoaa

OPASTUSTA terveellisempiin elämäntapoihin ja korostaa jokaisen vastuuta omasta terveydestään.

 

TUTKIMUSTA

Ravintolisien ravitsemuksellisista ja fysiologisista ominaisuuksia on kertynyt runsaasti tietoa ja tutkimuksia. Ravintolisäsivusto pyrkii kansanomaisesti tarjoamaan tätä tutkittua tietoa, mutta korostaa, että ravintolisäsivuston ohjeita ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tekemää tutkimusta tai hoito-ohjeita. Parhaimmillaan ravintolisät tukevat ravitsemusta ja ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

TIETOA
Kaikki tieto ravintolisatiedotus.fi -sivustolla perustuu tutkimustietoon sekä yleisesti hyväksyttyyn informaatioon. Sivuston koostamisessa on käytetty erilaisia lähteitä, joiden avulla tieto on tarkistettavissa.  
 

Mikäli haluat käyttää tällä verkkosivustolla olevaa aineistoa, sinun täytyy kysyä lupa verkkosivuston sisällön ylläpitäjältä ulla.cederberg(at)terveystuotetukut.fi tai merkitä lähteeksi www.ravintolisatiedotus.fi.​

EDUNVALVONTAA

Terveystuotetukut ry toimivat terveystuotealan tukkukauppiaiden edunvalvojana. Edistämme terveystuotetukkujen toimintaolosuhteita toimien jäsentemme edunvalvojana sekä alan yhdyssiteenä. Toiminnassamme korostamme myös laadukkaiden ja luotettavien terveystuotteiden maahantuonnin ja jälleenmyynnin arvoja. Yhdistyksemme on aiemmin tunnettu nimellä Luontaistuotteiden Tukkukaupan Liitto.

bottom of page