top of page

Ulla Cederberg – yhteistyössä on voimaa

Terveystuotetukut ry sai maaliskuun alussa uuden puuhanaisen, kun Ulla Cederberg ryhtyi hoitamaan liiton asioita. Ullan vankka kokemus IT-alalta sekä markkinoinnin ja myynnin saralta on hyödyksi myös Terveystuotetukut ry:n toiminnassa.Terveystuotetukut ry:n toimitusjohtaja Jukka Ropponen siirtyi 1.3.21 alkaen kokopäiväisesti Tuote- ja palvelukaupan yhdistys Etu ry:n johtajaksi vastuualueenaan lakiasiat, edunvalvonta ja elinkeinopolitiikka. Samalla liiton ja Etu ry:n yhteistyö tiivistyy. Jäsenyritysten käytössä on edelleen mittava määrä palveluja, kuten oikeudellinen neuvonta, kansainvälinen yhteistyö ja edunvalvonta. Terveystuotetukut ry:n hallitus valitsi Ulla Cederbergin hoitamaan liiton asioita. Ullalla on 25 vuoden osaaminen myynnin ja markkinoinnin alalla, vahva verkostoitumistaito, kyky ottaa vastuuta ja toimia itsenäisesti. Hänellä on myös vankka kokemus terveyskaupan puolelta: Ulla on luonut oman terveyskaupan sekä Cryo 21 Klinikka -ketjun konseptoinnin. – Terveys- ja hyvinvointiala on lähellä sydäntäni ja kun paikka Terveystuotetukut ry:n puikoissa aukesi, päätin hakea heti. Olen ollut aina vahva verkostoituja ja luonut kontakteja siellä missä liikunkin. Hektinen IT-ala ja uusien innovaatioiden parissa työskentely ovat tuoneet minulle monenlaista kokemusta ja näkemystä – myös terveysalaan liittyen, Ulla Cederberg sanoo.


Ala murroksessa – yhteistyöllä eteenpäin

Ulla tarttuu mielellään uusiin haasteisiin – ja tehtävä Terveystuotetukut ry:n vetäjänä on juuri sitä. Tilanne liitossa ei ole helppo, sillä uusia jäseniä kaivataan kuumeisesti. Myös eri toimijoiden välinen yhteistyö on saatava toimimaan aiempaa paremmin. – Yhteistyössä on voimaa ja juuri sitä voimaa me kaikki nyt tarvitsemme. Terveystuotetukut ry:n ja Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ry:n yhteistyö on tärkeä kulmakivi, jotta voimme viedä eteenpäin yhteen hiileen puhaltavaa terveys- ja hyvinvointialaa – yhdessä, kaikkien toimijoiden parhaaksi. Cederberg summaa. Ulla Cederberg seuraa alan murrosta pääkallopaikalta. Hän näkee eri toimijoiden välisen yhteistyön valtavana voimavarana, joka vie alaa eteenpäin niin tukkujen kuin kaupankin sektoreilla. Myös kansainvälisen yhteistyön merkitys on alalla suuressa roolissa. Tukkujen globaaliyhteistyö on tärkeä väylä EU:n ja muun maailman suuntaan. – Terveystuoteala on hyvin säänneltyä. Lait ja asetukset muuttuvat – ajan tasalla pysyminen on tärkeää. Terveystuotetukut ry on jäsenyritystensä edunvalvoja ja tukipilari. Autamme, selvitämme ja vastaamme – olipa kyseessä lakiin, tulliin tai ainesosiin liittyvä dilemma, Ulla Cederberg muistuttaa. Ullalla on vankka kokemus myös terveystuotekaupan toiminnasta, onhan hänellä itselläänkin oma terveyskauppa, Ulpukka, Espoon Kauklahdessa. Myös hänen puolisonsa Mika Cederberg on alalla, toimien norjalaisen Immitec Oy:n maajohtajana Suomessa.


Pitkäjänteistä työtä ja hyvää palautetta

Vaikka aiemmin hektisellä IT-alalla työskennellyt Ulla Cederberg on tottunut nopeatempoiseen tekemiseen, hän tiedostaa, että terveystuotealalla asiat muuttuvat ja kehittyvät vähitellen. – Nautin suunnattomasti, kun saan olla vaikuttamassa alan tulevaisuuteen ja tehdä pitkäjänteistä työtä yhteisten asioiden eteen. Vaikka olen nopeatempoinen ihminen, ymmärrän, että monet asiat vaativat aikaa. Toisaalta, nyt jos koskaan on oikea aika panostaa terveystuotealaan – itsestä huolehtiminen ja terveyteen liittyvät asiat ovat edelleen kasvava trendi. Terveystuotekauppa on ollut myrskynsilmässä jo jonkin aikaa ja monet kivijalkaliikkeet ivat sulkeneet ovensa lopullisesti. Korona-aika ei ole tuonut helpotusta tilanteeseen, mutta verkkokauppa on kuitenkin kasvanut EU-lainsäädännön rajoituksista huolimatta. Ulla aikoo panostaa Terveystuotetukut ry:ssä jatkossa jäsenhankinnan ja verkkosivujen sekä visuaalisen ilmeen uudistamisen lisäksi myös erilaisiin seminaareihin ja verkkokoulutuksiin. Toki korona-aikana moni tapahtuu etänä, mutta se mahdollistaa osallistumisen ajasta ja paikasta riippumatta. – Meidän on – nyt jos koskaan – lunastettava paikkamme ja tartuttava toimeen. On tärkeää nostaa alan tunnettuutta ja tuoda esiin luotettavaa asiantuntijuutta, jota meidän jäsenyrityksillämme ja kaupan puolen toimijoilla on valtavasti. Myös meillä Suomessa on kehitetty ja kehitetään paljon laadukkaita terveystuotteita, joita kelpaa esitellä maailmallakin. Uskokaa tai älkää, mutta puhdas luontomme on seuraava Nokia! Toivotamme Ullan lämpimästi tervetulleeksi ja toivomme hänen, yhteistyökumppaneiden, viranomaisten ja jäsenyritysten välille tavoitteellista ja tuloksekasta yhteistyötä! Terveystuotetukut ry:n tehtävänä on edistää laadukkaiden ja luotettavien terveystuotteiden valmistusta, maahantuontia ja markkinointia. Toimimme jäsenten välisenä edunvalvojana ja yhdyssiteenä. www.terveystuotetukut.fi


תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page