top of page

Vuoden Luontaishoitoteko 2023-palkinto Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton Mika Rönkölle

Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry jakoi Vuoden Luontaishoitoteko -palkinnon tänä vuonna Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtajalle Mika Rönkölle. Palkinnon myöntäminen on osa vuosittaista perinnettä, jossa tunnustetaan henkilö, joka on tehnyt merkittävää työtä luontaishoitoalan parissa ja edistänyt alan turvallista käyttöä. Asiasta uutisoi Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto tiedotteellaan.

Vuoden Luontaishoitoteko 2023 kuva palkinnon luovuttaminen, kuva: Suomen Luontaistuotekauppiaiden Liitto.

Palkitsemisperusteissa arvostetaan Rönkön ansioitunutta toimintaa ja yhteistyötaitoja, jotka ovat yhdistäneet alan järjestöjä ja toimijoita. Hänen vaikuttava panoksensa Suomen luontaishoitojen kenttään ja ravintolisien turvallisen käytön edistämiseen vakuutti palkintoraadin. Tiedotteen nostetaan esiin myös Rönkön aktiivinen tiedon jakaminen, erityisesti alaa koskevista ajankohtaisista uutisista.


"Mika Rönkkö on vuosia jakanut aktiivisesti ja ajantasaisesti tietoa verkostoissaan alaa koskevista ajankohtaisista uutisista. Mika Rönkkö ansaitsee tulla palkituksi, koska hänen asiallinen ja tietoon pohjautuva tiedotuksensa tukee luontaisalan kehittämistä", toteaa Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n puheenjohtaja Marja Jokela.


Palkinnon luovutushetkellä LKL ry:n puheenjohtaja Jokela korosti luontaisterapian merkitystä suomalaisten kuluttajien terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Nykyisessä terveydenhuoltojärjestelmän kuormittuneessa tilanteessa. Jokela katsoi tärkeäksi kannustaa kuluttajia hoitamaan terveyttään ja hyvinvointiaan itsehoidon ja luontaisterveysalan ammattiosaamisen avulla.


Rönkkö otti palkinnon vastaan kiitollisena ja korosti täydentävien hoitojen merkitystä yhteiskunnassa ja kansalaisten terveydenhoidossa. "Arvostan suuresti Vuoden Luontaishoitoteko 2023-palkinnon saamista ja se kannustaa jatkamaan työntekemistä täydentävien hoitojen järjestöjen ja alan ammattilaisten kanssa", Rönkkö iloitsi.


Vuoden Luontaishoitoteko 2023 -palkinto luovutettiin Rönkölle I love me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 20. lokakuuta 2023. Palkinto tunnustaa Rönkön tärkeän panoksen luontaishoitoalan kehittämisessä ja edistämisessä Suomessa.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page