top of page

Voit nauttia keväästä ja kesästä ja hengittää helpommin

Ensimmäiset auringon säteet ovat allergiselle ihmiselle merkki lähestyvästä siitepölykaudesta, mihin voi kuitenkin varautua etukäteen myös käyttämällä luonnon omista ravintoaineita.Siitepölyallergiasta kärsii 10-20 % suomalaisista. Kevätkesällä oireita aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo. Koivun ja heinien siitepöly ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia. Osa siitepölyallergisista saa oireita myös ruoka-aineista.


Siitepölystä johtuva oireilu on jaksoittaista ja loppuu yleensä siitepölykauden päättyessä. Siitepölyallergia aiheuttaa nuhaa, aivastelua, nenän kutinaa ja tukkoisuutta, yskänärsytystä ja astmaoireita. Silmissä siitepöly aiheuttaa ärsytystä, punoitusta, kutinaa, kirvelyä ja kyynelvuotoa. Atooppinen ihottuma saattaa pahentua ja oireena voi olla myös voimakas väsymys.


Rannikkomännyn kuoriuute auttaa elimistöä puolustautumaan

Allergiaongelmia voi torjua luonnon omalla antioksidantilla. Pycnogenol eli rannikkomännyn kuoriuute sisältää bioflavonoideja, jotka hillitsevät histamiinin purkautumista ja tällä tavoin myös allergiaa. Se on erinomainen ravitsemuksellinen tuki siitepölyaikana.


Allergiakauteen voi varautua suojaamalla elimistöä Pycnogenolilla hyvissä ajoin, kolmen vuorokauden käytön jälkeen elimistö on jo ylläpitotasolla. Se lisää keuhkojen hengityskapasiteettia ja helpottaa astmaatikon oloa. Astmaatikoilla tuotteen on havaittu laskevan veren tulehduksen välittäjäaineiden määrää. Pikaista apua tarvitseville on tarjolla nopeasti vaikuttava suusuihke, joka helpottaa oireita nopeasti.


Mikä on Pycnogenol?

Pycnogenol on rannikkomännyn kuoriuute, joka valmistetaan Ranskan eteläosassa viljellystä rannikkomännystä saatavasta männynkuoresta. Se sisältää vakioidun määrän bioflavonoideja, mm. proantosyaaneja, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja.


Pycnogenol on hyvin vahva antioksidantti ja eräs tutkituimpia ravintolisiä jo yli 40 vuoden ajan. Sillä on todettu olevan lukuisia elimistölle suotuisia vaikutuksia mm. sydämelle, verenkierrolle ja ihoon.


Se normalisoi immuunijärjestelmän reaktioita ja estää histamiinin purkaantumista tehokkaasti ja helpottaa oloa siitepölyaikana. Monet käyttäjistä nauttivat sitä ympäri vuoden, mutta tuote toimii yhtä hyvin myös lyhytaikaisena kuurina käytettynä.


Lisätietoa: www.pycnogenol.com

40 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page