top of page

Tuotamme terveyttä – etuina puhdas ympäristö ja teknologinen osaaminen

Terveystuotealan tulevaisuudessa korostuu ihmisten halu huolehtia itsestään ja kantaa vastuuta terveydestään. Avain tähän löytyy viranomaisyhteistyön kehittämisestä sekä toiminnan ymmärryksen lisäämisestä.


Ulla Cederberg ja Satu Tuomisto

Terveystuotetukut ry:n toimitusjohtaja Ulla Cederberg vieraili TerveysSummitissa kertomassa liiton toiminnasta ja alasta. Terveystuotetukkujen jäseninä on terveystuotteiden raaka-ainevalmistajia, -tuottajia ja maahantuojia.


”Alamme tuottaa terveyttä kuluttajille. Meillä Suomessa on todella korkeatasoista valmistusta ja laadukasta, tarkkaan valvottua maahantuontia”, kertoo Cederberg.


Alan lainsäädäntöä kehitetään erityisesti EU-tasolla. Terveystuotetukut ry tukee jäsentensä tietoa koskien lakimuutoksia, säännöksiä ja ohjeistuksia. Kansainvälisten alan vaikuttajajärjestöjen IADSA:n sekä FSE:n jäsenenä Terveystuotetukut ry:llä on mahdollisuus ajantasaiseen tietoon. Jäsenistön tietämyksen lisäksi Terveystuotetukut ry:n tavoitteena on alan ja viranomaisyhteistyön kehittäminen.


”Panostamme yhteistyöhön viranomaisten kanssa niin, että alan ymmärrys kasvaa ja yhtenäistyy. Tavoitteemme on yhtenäinen viranomaisten kanssa, sillä jäsentemme toiminnan pohjana ovat laadukkaat, turvalliset ja tutkitus raaka-aineet”, jatkaa Cederberg.


Terveystuotealan tulevaisuuden Cederberg näkee valoisana, etuna meillä on puhdas luontomme, terve maaperä sekä teknologinen osaaminen.


”Jokainen meistä haluaa voida hyvin. Ei meistä kukaan halua olla sairas tai kipeä. Pystymme tekemään itse paljon oman hyvinvointimme teen”.


Terveystuotetukut ry on yksi TerveysSummitin pääsponsori.

Voit katsoa TerveysSummitin sunnuntain 15.5. jakson uusintana AlfaTV:llä: Ke 18.5.2022 klo 00.00 ke 18.5.2022 klo 11.00 To 19.5.2022 klo 14.00 tai 24/7 Permannosta

45 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page