top of page

Suhdanteet 2024: Terveystuotetukut ry

10.10.2023 Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä seminaari kokoaa yhteen erikoiskaupan toimijat.

Tilaisuus käynnistyy koko erikoiskauppaa koskettavalla yhteisseminaarilla. Terveystuotetukut ry:n 2024 -seminaarissa jatkamme päivää keskittyen muistisairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä ravinteiden saannin puutoksiin niin kansainvälisesti kuin Suomessa.


Muistisairaudet ovat yleistyneet voimakkaasti viime vuosina – puhutaan jopa uudesta kansansairaudesta. Mikä on muistisairauksien yhteiskunnallinen rooli? Voiko yksilö vaikuttaa muistisairauden puhkeamiseen tai etenemiseen? Mitä ravintolisistä on hyvä tietää muistisairauksien yhteydessä? Terveystuotteet 2024 -seminaarissa professori, neurologian erikoislääkäri Anne Koivisto avaa aivojen rappeumasairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa ennen lääkehoitoa. Koivisto käsittelee puheessaan erityisesti muistisairauksien kustannuksia yhteiskunnalle ja yksilöille sekä tautien kehittymistä ja varhaista hoitoa. Koivisto on urallaan toiminut useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimusryhmissä, asiantuntijaverkostoissa ja luottamustehtävissä. Tutkimustyössään hän on keskittynyt laajasti muistisairauksiin.


Mikroravinteet ovat elintärkeitä kehon normaalille toiminnalle, ja niiden puutokset voivat johtaa lukuisiin terveysongelmiin. Terveystuoteasiantuntija ja Terveystuotetukut ry:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Hörkkö avaa kansainvälisiä tutkimuksia ravinteiden saannin puutoksista. Ravitsemuksen epätasapaino ja suojaavien ravinteiden puute lisää rappeuttavien sairauksien yleisyyttä ja sitä kautta rasittaa merkittävästi kansantaloutta ja terveydenhuoltoa. Suomessakin terveydenhuoltoon kohdistuu voimakkaita säästövaatimuksia ja kansainvälisten laskelmien mukaan mikroravinteiden ihanteellisella saannilla pystytään aikaansaamaan erittäin merkittäviä säästöjä sairaanhoidon kustannuksissa.


Tapahtuma on maksuton Terveystuotetukut ry:n jäsenille, muille 150 €.
Tapahtuma on maksuton Terveystuotetukut ry:n jäsenille, muille 150 €.

125 katselukertaa

Comments


bottom of page