top of page

KÄÄPÄ Biotech on kasvanut yhdeksi länsimaiden suurimmista lääkinnällisten sienten tuottajista

Kääpä Biotechille on myönnetty kansainvälisesti merkittävä Food Safety System -sertifikaatti. Myönnetyn FSSC 22000 -sertifikaatin tuella yritys jatkaa kasvuaan luonnollisten ja laadukkaiden luomutuotteiden toimittajana kansainvälisille markkinoille.
KÄÄPÄ Biotech Oy on vuonna 2018 perustettu sieniin erikoistunut bioteknologinen yritys, joka edistää ihmisten ja ekosysteemien hyvinvointia sienien avulla. Lyhyessä ajassa yritys on kasvanut yhdeksi länsimaiden suurimmista lääkinnällisten sienten tuottajista. KÄÄPÄ Biotech toimii myös kumppanina tutkimusorganisaatioille ja yliopistoille sieniin pohjautuvia tutkimuksia kaupallistettaessa. Yhteistyökumppaneista löytyy muun muassa Luonnonvarakeskus.


Kääpä Biotech on saanut elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaattihankkeensa (FSSC 22000) onnistuneesti päätökseen. FSSC 22000 kuuluu Global Food Safety Initiative -järjestön (GFSI) vertailustandardeihin, jotka ovat maailmanlaajuisesti hyväksyttyjä ja markkina-alueilla vaadittuja.


Sertifikaatilla osoitamme KÄÄPÄ Biotechin erinomaisen laadun elintarviketurvallisuuden kentällä ja vastaamme globaalin markkinan vaatimuksiin. Kyseessä on merkittävä välietappi kohti tulevaisuuden tavoitettamme kansainvälisillä markkinoilla, toteaa toimitusjohtaja Eric Puro.


”Aloitimme projektin elokuussa 2022. Projektin aikataulu oli haastava, mutta onnistuimme jopa lyhentämään alkuperäistä aikataulua erittäin motivoituneen ja aktiivisen projektiryhmän toiminnalla ja johdon tuella. Haluan myös kiittää KIWA Finlandia ammattitaitoisesta toiminnasta ja joustavasta aikataulusta sertifiointiprosessin aikana”, FSSC 22000 -projektin vetäjä Seppo Riikonen sanoo.

50 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page